Wednesday, 11 April 2012

saya xmatang k..?????


 my sis ktew sya xmantang mcm kakak kakak kwn dia..
my sis say sya kebudak budakkan..
seriusly..???
sya xtawu plak..hhuhu..
sya twos sentap dgn dia...
sya xmatang k..?????
mnjdi persoalan dlm diri saya....






 

that's me..
cuba untuk mmbuatkan hati rsew happy.. 
tnpew mmbebankan org lain..
mahupown hati sndiry y trluka....




Sunday, 8 April 2012



Assalammualaikomm...
 haaiiiii..hari nie saya kuar ngan kwn2 lama skolah sya..sangat2 penat tapi best gler n lawak sgt hahah..egt nak g kowl8 sbb amek masa y agk lama if nk amek dyeowg smua..tpy saya pulak y lambt sbb xbley tdor mlm tdy hhuhuu...mula2 kmi g AEON pehhh...!!!ramai gler serius..!!!smpaikan parking pun dah xdewk cmpai kami g parking y pling atas skali pehhh mmg seram klau naik bwak kter manual kan2..hahha...mencbar beb akhirny lpas gak sbb pkai kter my dad..hhehe,,,pehh...!!!bley dktakan sejam jgak la cari tempat parking ehh..!!x2 nak dkat 2jam btol 2jam hahha...last2 kami dpt parking dkat dgn kdai2 jew...bley dah msok AEON plak rasa bosan sbb amai sgt2 orang..kami sgt2 lapar time 2..kami plan nak g makan kt MCD..pehh punya la penat cari parking punya la lama gler pdal skjb jew kt AEON 2 cmpai brgetar2 kaki ak sbb dah xlarat sgt yew r dah bawak kter manual kann dgn amai orangny lagi jemny lagi..ishh3..hanya ALLAH shj y tahu..hhuhu...ps2 g MCD dah makan2 2 nak gerak g sitiawan plak sbb ayah tyrah nak blanja kami semua makan  pizza yumm2..hhehe...tapi kami kene patah balik sebabbbbb..hhehe...kwn kami faisal bawak mtor kunci mtor dia bley plak jtuh dalam longkang y dkat MCD 2 pehh mmg xdpt laa nak cari kunci 2 balik dengan banjirny dgn penuh sampah2 plak 2 y pling aummm bau dia pehh mngharumkannn..hahhaa..last2 kami decide letak kt blakang kter my dad nasib bek la saya bawak kter MAZDA my dad klau x dah xtau nak wat mcm mana lagi time 2 dah la dgn hari minggu plak 2..ishh3..smua nieh dugaan bagi dia...siann kwn ak 2..ps2 ak pun antr la mtor dia kt umh dia..dlm prjlanan nak pergi umah dia 2 mmg lawak gler r xtahu malu btowl la kawan ak sowg noih dah r dok belakang pas2 bley dia nyanyi kuat2 plak 2 malu kami time 2..hahha..lpas dah settle smua kami puwn bergerak k rumah tyrah sperti y ayah dia janjikan PIZZA..!!hhehe...kmuadian dah abesh smua 2 bla bla blaaa...kami mkn pulak sate kt bota hahha...mmg ary nieh kami smua JALAN-JALAN CARI PARKING & CARI MAKAN...hahaha...ehh lupa plak saya ad tapau sate bota towk orang2 kt rumah hhehe...xlupa auw2,,,hhehe...
balik2 rumah lpas mandi solat semua saya cter perjalanan saya hari nieh kt my mOm,,my mOm glak2 psai faisal hhehe...n my dad sowry sbb dah janji dah balik ptg tpy blek nk dkat mgrb hhehe...sbb ad al y xdpt d'elakkan but my dad still coOl love u dad n my mOm,,,

*sory dkat mynah sbb xdpt nak tgkp gambar dgn dia len kali erk mynah..



hhehe..ini saya laa...=p
.
.
.


y nieh kawan saya farah...
.
.
.


farah,,me and azie....
.
.
.


me..tyrah and farah..
.
.
.


argghhh time nieh xready agy sbnrny hhuhu..
y nieh plak nazirul ngek3..hahah...
.
.
.
.
.
.
.
.


nieh plak gambar saya tgh mkn sate yummyyy..
hhehe...

Thursday, 5 April 2012





cadbury..!!!!
pencentus segala kesepian ak selain Allah s.w.t adalah y utama...
mybe akan mnyebabkan pnyakit tpy ak rasa puas..
kau la peneman setia ak..
ketika ak keseorangan..
kau wujud disisi ak..
ketika ak dlm kesedehan...
kau mnghilangkan ksedehan ak...
:"(

Monday, 2 April 2012





seperti keadaan yang suram,sunyiii...
and something wrong with us,,,
seperti jarak kami semakin lusuh dan reput,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ak seperti keseorangan,,,
keseorgn dlm ksedehan......="((




Saturday, 31 March 2012




hangout with my sis..<3
bwak dyowg2 towk g abeshkn voucher..hhaha..
ps2 g jln2 cry kerang my mum pesan tpy xjmpew dah abesh so kmy...
weeeeeeeeeeeeeeeee......
melencong g tsek utp..
bgy mkn ekan...
hhaha...



saim baek..
nty dah xdpt jmpew dah..sbb cuty sem 2bln wooo...
argghhh mesty windu sgt2 kt awokk..<3
hhuhu..
take care there..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
n makcek nieh plak..
windu gak nk kuar smew2..
tpy dyew tgh bhgia skunk nieh...
so xbley kcau kannnn..
hhuhu...="(
that's my bff...



Friday, 9 March 2012




wlaupown esok xjdy kuar ngan awokkk...
awokkk ttp dalam hati saya...
blushingg...
=.=
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi saya tetap sentap ngan awokkkk..
tawu...=(

hangout ngan saem baekkk...



 

keluar ngan saem baek..'alia'..tman dia g bly tket nk g kl..
weeeee~~~...
first date saem kawe ngan gewe dyo...
molep2 ehh kwn...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
windu nk kuar lpak ngan mkcek2 yang lain..
=.=






Saturday, 3 March 2012

crying :*(




aku paling tak suka bila orang marah-marah aku tengking-tengking aku,,,besar sangat ke salah aku nieh permintaan aku nieh,,aku tawu aku 'PEREMPUAN' TEROK n aku tawu ko mmg baikk..aku paling takowt orang marah-marah aku tengking-tengking kt aku xskew...bukannya aku xpaham ko dan aku tawu ko pergi untuk buat kerja aku cuma saje-saje jew not serious about that,,setiap kali aku buat perangai ko akan kata 'nape TEROK sgt perangai' xpenah puwn ko kata aku nieh XTEROK kannnn...mmg btowl ckiwt pape al aku tulis kt BLOG aku sebagai pendengar setia aku lepaskan apa yang terbuku kt hati aku sebab ko xpenah nak jadi pendengar setia aku...aku xsuka ko garang-garang ngan aku makin lama makin aku takowt ngan ko tawu x...aku lebih suka mendiamkan diri xbercakap ngan ko daripada dengar ko tengking-tengking aku..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
doing your work n selamat pergi dan selamat kembali...don't contact me again byew...

besh gler time nieh..lwak puwn ad..pdal mlew2 2 tgh skiwt atiw ngan dyew jnjy kuar kowl9 ak pnyew la bgown awl ciap awl bley ak kowl dyew2 xangkt2 bley dpt plak dyew suh ak gwak "kowl9.40" pewh agy pnas ak pnyew r smngat nk jmpew dyew2 bley ktew "NK TDOW JAP".....
y skiwt atiw ngan dyew agy c2 cbb ajk g kk(kuala kangsar) dyew xnk ps2 dyew ktew jln2 epowh jew laaa...ak puwn ktew "yew laa"(NADA XPUAS ATIW),,cblom g epowh 2 dyew nk bly brg2 dyew tpy pnyew la lmer gler bly brg cm pompuan btowl agy r skiwt atiw cm bertapa plak kt c2...bertolak dh kowl bpew THGARY kowttttt.....dry pg tggu pnyew lmer ps2 tggu dyew bly brgny agy mmg cm dh BERTAPA dah kt c2..(wt mkew kt dyew)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kamy g mkn kt tescO pangkaln tmpt fvourite kmy cbb ad mee sizzlng cdp(e2 jew y mampu)..
tbew2 dyew ckp pcai kwn dyew nk g cameron pg nieh..
tpy xtawu la dh gwak k blom...
n tbew2 jew dyew ajk g cameron gak ak puwn ljuw jew nk g gak..hheheheeeeee(ketawa jaat)
so dyew tpown la kwn dyew...kmy g br3...ngan kwn dyew sowg 2 nmewny ....(xegt)hhahaa...
kmy g jln2 lu(ujan lbat)...
kmy g mkn strawbery ngan chocolate tpy ratah chocolate jew lbey hahaa...
cian kt pkwe syew(tbew2 'syew' plak) nieh knew mngalahhh..hhehee...
dyew ad blykn jersy MALAYSIA ttowk syew hhehe...pdal dh knew mrah ngan org kdai 2 twos sentap ak bwak diry sorg2..hhuhuu...
windunya kt dyew,,,<3    =>.<=
len kly ktew kuar travel2 jaOh plak erk2...(xpyah nk lpak epoh jew twuny)
hhehee..
LOVE U..<3