Saturday, 3 March 2012

crying :*(




aku paling tak suka bila orang marah-marah aku tengking-tengking aku,,,besar sangat ke salah aku nieh permintaan aku nieh,,aku tawu aku 'PEREMPUAN' TEROK n aku tawu ko mmg baikk..aku paling takowt orang marah-marah aku tengking-tengking kt aku xskew...bukannya aku xpaham ko dan aku tawu ko pergi untuk buat kerja aku cuma saje-saje jew not serious about that,,setiap kali aku buat perangai ko akan kata 'nape TEROK sgt perangai' xpenah puwn ko kata aku nieh XTEROK kannnn...mmg btowl ckiwt pape al aku tulis kt BLOG aku sebagai pendengar setia aku lepaskan apa yang terbuku kt hati aku sebab ko xpenah nak jadi pendengar setia aku...aku xsuka ko garang-garang ngan aku makin lama makin aku takowt ngan ko tawu x...aku lebih suka mendiamkan diri xbercakap ngan ko daripada dengar ko tengking-tengking aku..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
doing your work n selamat pergi dan selamat kembali...don't contact me again byew...

2 comments:

  1. mcm2 perangai org yg akan kita jumpa tau, kuatkan hati tu ok...

    ReplyDelete