Sunday, 8 April 2012



Assalammualaikomm...
 haaiiiii..hari nie saya kuar ngan kwn2 lama skolah sya..sangat2 penat tapi best gler n lawak sgt hahah..egt nak g kowl8 sbb amek masa y agk lama if nk amek dyeowg smua..tpy saya pulak y lambt sbb xbley tdor mlm tdy hhuhuu...mula2 kmi g AEON pehhh...!!!ramai gler serius..!!!smpaikan parking pun dah xdewk cmpai kami g parking y pling atas skali pehhh mmg seram klau naik bwak kter manual kan2..hahha...mencbar beb akhirny lpas gak sbb pkai kter my dad..hhehe,,,pehh...!!!bley dktakan sejam jgak la cari tempat parking ehh..!!x2 nak dkat 2jam btol 2jam hahha...last2 kami dpt parking dkat dgn kdai2 jew...bley dah msok AEON plak rasa bosan sbb amai sgt2 orang..kami sgt2 lapar time 2..kami plan nak g makan kt MCD..pehh punya la penat cari parking punya la lama gler pdal skjb jew kt AEON 2 cmpai brgetar2 kaki ak sbb dah xlarat sgt yew r dah bawak kter manual kann dgn amai orangny lagi jemny lagi..ishh3..hanya ALLAH shj y tahu..hhuhu...ps2 g MCD dah makan2 2 nak gerak g sitiawan plak sbb ayah tyrah nak blanja kami semua makan  pizza yumm2..hhehe...tapi kami kene patah balik sebabbbbb..hhehe...kwn kami faisal bawak mtor kunci mtor dia bley plak jtuh dalam longkang y dkat MCD 2 pehh mmg xdpt laa nak cari kunci 2 balik dengan banjirny dgn penuh sampah2 plak 2 y pling aummm bau dia pehh mngharumkannn..hahhaa..last2 kami decide letak kt blakang kter my dad nasib bek la saya bawak kter MAZDA my dad klau x dah xtau nak wat mcm mana lagi time 2 dah la dgn hari minggu plak 2..ishh3..smua nieh dugaan bagi dia...siann kwn ak 2..ps2 ak pun antr la mtor dia kt umh dia..dlm prjlanan nak pergi umah dia 2 mmg lawak gler r xtahu malu btowl la kawan ak sowg noih dah r dok belakang pas2 bley dia nyanyi kuat2 plak 2 malu kami time 2..hahha..lpas dah settle smua kami puwn bergerak k rumah tyrah sperti y ayah dia janjikan PIZZA..!!hhehe...kmuadian dah abesh smua 2 bla bla blaaa...kami mkn pulak sate kt bota hahha...mmg ary nieh kami smua JALAN-JALAN CARI PARKING & CARI MAKAN...hahaha...ehh lupa plak saya ad tapau sate bota towk orang2 kt rumah hhehe...xlupa auw2,,,hhehe...
balik2 rumah lpas mandi solat semua saya cter perjalanan saya hari nieh kt my mOm,,my mOm glak2 psai faisal hhehe...n my dad sowry sbb dah janji dah balik ptg tpy blek nk dkat mgrb hhehe...sbb ad al y xdpt d'elakkan but my dad still coOl love u dad n my mOm,,,

*sory dkat mynah sbb xdpt nak tgkp gambar dgn dia len kali erk mynah..



hhehe..ini saya laa...=p
.
.
.


y nieh kawan saya farah...
.
.
.


farah,,me and azie....
.
.
.


me..tyrah and farah..
.
.
.


argghhh time nieh xready agy sbnrny hhuhu..
y nieh plak nazirul ngek3..hahah...
.
.
.
.
.
.
.
.


nieh plak gambar saya tgh mkn sate yummyyy..
hhehe...

No comments:

Post a Comment